Van Eccelpoel op de Lierseweg in Herentals is van oudsher bekend als een delicatessenzaak met topkwaliteit. Ook voor iedere dag.

Dorien Garrousse is de jonge en ervaren verantwoordelijke voor de patisserie en het dessertenpallet.

Dorien Garrousse: 'Desserten en patisserie behoren tot de boeiendste items van de gastronomie.   Ik liep stage bij de bekende Antwerpse patissier Roger Van Dam en in Hôtel-Restaurant Mylord in de Ardennen.  Ik heb ontzettend veel voldoening wanneer klanten me vertellen hoe lekker ze onze desserten vinden en er succes mee hebben samen met hun vrienden en familie.

Alles huisbereid vol vakmanschap
Of het nu originele tiramisu is, bokkepootjes, franchipane, chocomousse met 100% Callebaut chocolade, kaastaart met magere room, rijsttaartjes of rijstpap, alles is huisgemaakt volgens de aloude regels van de patisseriekunst.  Ik let vooral ook op de calorieën en het kleurenpallet.  Het oog wil ook wat. 

Ik nodig alle lezers en luisteraars uit ons nieuw huisgemaakt dessertenassortiment bij de snelklaargerechten rechts van de vleestoog en naast de kaasafdeling te komen ontdekken', aldus Dorien.

Beluister het radiointerview met Dorien Garrousse op ThalsFM 105.7. 
Bekijk de HD-video in 1080p en geniet mee.